Blog - NoordCode

Hoe zet je koffie als een prof: 7 tips voor het maken van de perfecte shot

Hoe zet je koffie als een prof: 7 tips voor het maken van de perfecte shot

Dus je bent een mede-koffieliefhebber. Welkom, je bent bij ons aan het juiste adres. Hier bij NoordCode nemen we koffie zeer serieus — niet alleen de manier waarop het wordt bereid, maar ook de talloze gezondheidsvoordelen die de reguliere koffieconsumptie biedt. De meesten van ons missen echter een aantal gezondheidsvoordelen (en het creëren van de best mogelijke smaak) van koffie door deze niet goed op te slaan, te bereiden, te brouwen en niet van de juiste bron te gebruiken.

Bulletproof koffie 101

Bulletproof koffie 101

Je bent begonnen of staat op het punt om te beginnen met het drinken van Bulletproof koffie. Net als veel van onze klanten vraag je je misschien af welke verhouding van boter, MCT olie het beste is. Of welke soort koffie je moet gebruiken. Het antwoord is simpel. Wat voor jou het beste werkt! Voel je vrij om te experimenteren met verschillende soorten koffie, boter, oliën en ratios van ingrediënten zoals een echte biohacker.

Gehydrolyseerd collageen veelbelovend voor aspecten van het ouder worden

  • Posted on
  • Posted in Research
Gehydrolyseerd collageen veelbelovend voor aspecten van het ouder worden

In de wellness-scene worden collageensupplementen vereerd om hun anekdotische voordelen voor de huid en gewrichten. Een nieuw onderzoeksartikel van Found My Fitness gaat over de mogelijkheden van gehydrolyseerd collageen bij het ouder worden. Laten we eens de algemene voordelen van collageen in kaart brengen; om welke soort het gaat en welke hoeveelheden voor een merkbaar effect van toepassing zijn. Want naast de verbetering van huid en gewrichten, is er meer…